Probanje

O Simufact-u
  11 razloga za
  Simufact.forming
  Simufact.project
  Simufact.joining
  Simufact.welding
  Simufact.material
  Licenciranje

Probanje O AutoFormu
  Zašto AutoForm?
  Feasibility
  Bidding/Planning
  Tooling/Tryout
  Robustness
  PartDesigner
  OneStep
  Nest
  DieDesigner
  Incremental
  Compensator
  Trim
  CATIA V5

Probanje
O PROFILU
  Zašto PROFIL?
  Projektovanje
  Naponska PSA analiza

Probanje  Document Office

AutoForm je softversko rešenje, čiji je višegodišnji razvoj zasnovan na praktičnim znanjima iz industrije i ekspertskim znanjima iz oblasti obrade limova, tako da predstavlja kompletno rešenje sa sistemski integrisanim funkcijama za analizu, kontrolu i optimizaciju svake faze u razvojnom ciklusu proizvoda i procesa obrade lima:

  • Dizajn proizvoda
  • Inženjersko projektovanje, DFM i DFA
  • Procena troškova materijala i pripremu brze ponude
  • Planiranje proizvodnje,
  • Tehnološke operacije i konstrukcija alata
  • Razvoj prototipova alata
  • Optimizacija tehnoloških operacija
  • Proizvodnja

Zahvaljujući kompletnoj integraciji svih AUTOForm softverskih modula, koncepti, izmene i rezultati iz ranijih faza se mogu lako i direktno koristiti u kasnijim fazama projektovanja. Ovo omogućava korisnicima primenu koncepta konkurentnog inženjeringa u projektovanju, koji optimizira vreme, troškove i kvalitet uz povećanje efikasnosti i produktivnosti.  

AutoForm softver je najpogodniji kada se traže precizni rezultati i kratko vreme proračuna. Poseduje krajnje intuitivan korisnički intefejs za pouzdano i praktično korišćenje u dizajnerskom, inženjerskom i proizvodnom okruženju. Ova moćna kombinacija pouzdanosti, brzine rada i lakoće korišćenja je rezultirala značajnom uštedom u vremenu i novcu, što je AutoForm softver dovelo na mesto lidera u svetu u ovoj oblasti.

AutoForm je softver koji pruža izbor, kako malim tako i velikim korisnicima, zato što obezbeđuje najpovoljnije troškove licenciranja. Ovaj softver je optimizovan za pokretanje na standardnim računarima i nema posebnih hardverskih zahteva. Kompatibilan je sa svim važnijim CAD sistemima. Ne zahteva zapošljavanje specijalizovanih osoba.

Kontinuitet u inovacijama je od najveće važnosti za AutoForm. U poslednjih više od deset godina, AutoForm je postigao veoma veliki napredak u industriji obrade limova i izrade alata koristeći svoje tehnološke inovacije, i tako postao standard u delu automobilske industrije. AutoForm se uglavnom koristi u oblasti autoindustrije, i koriste ga preko 20 vodećih svetskih proizvođača automobila, među kojima su: Audi, BMW, Chrysler, Fiat, Ford, GM Daewoo, Honda, Hyundai, Jaguar, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda auto, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen, Volvo i drugi.