Probanje

O Simufact-u
  11 razloga za
  Simufact.forming
  Simufact.project
  Simufact.joining
  Simufact.welding
  Simufact.material
  Licenciranje

Probanje O AutoFormu
  Zašto AutoForm?
  Feasibility
  Bidding/Planning
  Tooling/Tryout
  Robustness
  PartDesigner
  OneStep
  Nest
  DieDesigner
  Incremental
  Compensator
  Trim
  CATIA V5

Probanje
O PROFILU
  Zašto PROFIL?
  Projektovanje
  Naponska PSA analiza

Probanje  Document Office

 • PROFIL je idealan “alat” za projektovanje tehnologija i alata za profilno oblikovanje limova i šavnih cevi na valjcima, kao i konstruktora mašina za ovu vrstu obrade lima. On ne može zameniti iskusne inženjere, ali će im omogućiti brzo i pouzdano projektovanje, planiranje, konstruisanje, arhiviranje, proračun i generisanje tehničke dokumentacije.
 • PROFIL se može koristiti u svim WINDOWS operativnim sistemima i ima lak za korišćenje korisnički interfejs.
 • PROFIL ima moćan ActiveX-interfejz (DXF, IGES, MI...) za uvoz/izvoz u/ka bilo kom CAD sistemu.
 • PROFIL podržava definisanje preseka. Kreirajte nove profile unošenjem dimenzija u sistem, importovanjem CAD modela ili korišćenjem alata za konstruisanje za standardne profile, ili kombinacijom ovih moćnih alata za dobijanje vaše konstrukcije.
 • PROFIL funkcioniše kao vaš pomoćnik za vreme konstruisanja. Pored određivanja neutralne linije i proračuna razvijenog stanja lima, PROFIL proračunava sve važne podatke za proces savijanja: elastičnu povratnost, statiku i napone na savijenim ivicama.
 • PROFIL ubrzava vaše projektovanje i konstrukciju. Prostom promenom ugla ili vrednosti radijusa pomoću editora ili korišćenjem alata za modifikaciju kreiramo faze savijanja. Možete izabrati metod konstantnog razvijenog stanja ili konstantnog radijusa. Nakon svake promene ugla savijanja ponovo se računa i prikazuje napon na savijenim ivicama.
 • PROFIL ubrzava konstruisanje valjaka direktnim korišćenjem konture profila ili bilo koje konture iscrtane u CAD – u. Koristi moćne komande da prilagodi oblik valjaka zahtevima profila. Dimenzionisanje valjaka i generisanje tehničke dokumentacije je automatizovano.
 • PROFIL podržava izradu valjaka kroz generisanje liste delova I NC programa (DIN 66025).
 • PROFIL omogućava upravljanje kvalitetom kroz proveru konačnog projektnog rešenja sa proračunom napona savijenih ivica, analizom raspodele napona u profilu (PSA) i simulacijom procesa metodom konačnih elemenata (FEA).
 • PROFIL pomaže u pretraživanju valjaka smeštenih u bazu podataka, iz prethodnih projekata, tako da se mogu ponovo koristiti u novom procesu.
 • PROFIL pomaže u pretraživanju prethodnih projekata, ako konstruktor želi da uzme u obzir iskustvo od sličnih profila koji su proizvedeni ranije

Profil-UBECO

- 3DModelE
- Assembly
- ExpertE
- FoldE
- ProductInfo
- QuManRFDes
- TrapezE1