Partneri
 
 
Simufact Engineering GmbH je međunarodna softverska kompanija koja je sa sedištem u Hamburgu. Ova kompanija se bavi razvojem softvera za optimizaciju i projektovanje proizvodnih procesa primenom numeričkih simulacija. SIMUFACT familija softverskih rešenja distribuirana je u čitavom svetu i predstavlja glavnu pokretačku snagu razvojnih sektora mnogih svetski poznatih kompanija.

Glavni moto kompanije Simufact Engineering GmbH je: inovativni i efikasni razvoj i optimizacija proizvodnih procesa. On počiva na pravovremenosti (time to market), stabilnosti procesa i kvalitetu proizvoda – tri oslonca svakog proizvodnog preduzeća. Da bi se ostvarile ovakve poslovne ambicije, ova kompanija primenjuje najmodernije metode za simulaciju. Skupa i zahtevna testiranja u proizvodnji su zamenjena simulacijama na računaru. Simufact simulira proizvodnju. „Simulating Manufacturing“ nije samo misija ove kompanije godinama već i njena srž. Korisnici Simufact dolaze iz svih oblasti prerade materijala: kovanja, hladne obrade metala, valjanja, oblikovanja lima kao i mehaničkog spajanja.

Kompanija je počela sa radom pre 13 godina, kao kosultantska firma za preradu metala na nemačkom tržištu. Mlada kompanija, tada pod imenom Femutec Engineering, uskoro postaje ekskluzivni distributer MSC softvera na nemačkom govornom području, ujedno razvijajući rešenja za simulaciju MSC.SuperForm i MSC.SuperForge. Početkom 2007 preuzeli su čitav sektor za simulaciju proizvodnje od MSC.Software-a, i od tada postaju jedna od vodećih međunarodnih softverskih kuća na visoko specijalizovanom tržištu. 2008 godine kompanija menja ime u Simufact Engineering , time izražavajući suštinu svoje delatnosti: Simulating Manufacturing – Simulacija proizvodnje.

Contact:
Simufact Engineering GmbH
Tempowerkring 3
21079 Hamburg
Phone: 040 790 16 20
Fax: 040 790 16 222
E-mail: office@simufact.de
            www.simufact.comAuto Form je osnovan 1995. u Cirihu, Švajcarska. Od tada, Auto Form se brzo i konstantno razvijao, tako da je kompanija danas jedan od lidera u svetu u razvoju softverskih rešenja za projektovanje alata i simulaciju procesa obrade lima. Preko 2 500 korisnika u više od 500 kompanija u 40 zemalja širom sveta, se oslanja na Auto Form softverska rešenja u ključnim inženjerskim i proizvodnim aktivnostima.

Kao vodeći u istraživačkim i razvojnim aktivnostima, inovacije koje Auto Form donosi za bržu i pouzdanu proveru projektnih rešenja, inženjerskih i proizvodnih procesa, donele su revolucionarne promene na tržištu. Donoseći neverovatna unapređenja u kvalitetu, vremenu potrebnom za pripremu i troškovima izrade, Auto Form je postao standard za virtuelni inženjering u gotovo svim svetskim većim automobilskim kompanijama (OEM) kao i vodećim dobavljačima alata za duboko izvlačenje i dobavljačima potrebnog materijala.

Misija AutoForm je da nudi inovativna tehnološka rešenja i najbolju podršku svojim klijentima širom sveta, koji time stiču vrlo visoku konkurentnost na svetskom tržištu. Ova dostignuća su njihova najveća motivacija za dalje unapređenje Auto Form softverskih rešenja, u korist njihovih korisnika, a u skladu sa motom ''Oblikujte svoj uspeh''.

Preko 40% svog ukupnog budžeta, kompanija AutoForm izdvaja za istraživanja i razvoj. AutoForm je idealno pozicioniran na globalom tržištu da obezbedi optimalnu podršku i pomoć korisnicima, preko svojih kancelarija i predstavništva u više zemalja širom sveta: Švajcarska, Nemačka, Holandija, Engleska, Francuska, Španija, Italija, Češka, Rusija, SAD, Meksiko, Kina i Koreja.

Contact:
AutoForm Engineering B.V.
Industrieweg 2, 9th Floor
NL-2921 LB Krimpen a/d IJssel
Tel. +31 180 668 255
Fax. +31 180 668 256
E-mail. info@autoform.nl
            www.autoform.com

RLS kompanija projektuje, prizvodi i distribuira rotacione i linerane senzore kretanja prema zahtevima rastućeg globalnog tržišta. Naše iskustvo i znanje, kombinovano sa inovativnim idejama nam omogućava da ponudimo korinicima rešenja proizvoda koja u potpunosti izlaze u susret njihovim potrebama. Iskusni tim inženjera prodaje RENISHAW, partnerske kompanije i distributera gde daje  podršku RLS-u u prodaji svojih proizvoda u čitavom svetu.

RLS je osnovana 1989 god. u Ljubljani, Slovenija. RLS je skraćenica od „ Rotacioni i Linearni i Senzori kretanja“. Na samim počecima, ova kompanija je bila orijentisana na pronalaženje najboljih rešenja za kontrolu kretanja u širokom polju primene i metrološke aplikacije kontrolu pokreta i primenu najboljih metoda. 2008 god. kompanija se specijalizuje za projektovanje i proizvodnju magnetnih enkodera i komponenata, snabdevajući kako klijente iz industrije tako i distributere u celom svetu.

Contact:
RLS Ltd.
C.II. grupe odredov 25ž
SI-1261 Ljubljana-Dobrunje
Slovenia
Tel: +386 1 5272 100
Fax: +386 1 5272 129
E-mail:
mail@rls.si
            www.rls.si
UBECO je proizvođač softvera PROFIL za projektovanje procesa za profilisanje limova na valjcima. Od 1986 godine, PROFIL je vodeći softver za projektovanje, za proizvođače valjanih profila ili šavnih cevi od lima, kao i za proizvođače alata i mašina za ovu vrstu obrade. Zahvaljujući grafičkom korisničkom inrefejsu koji je lak za korišćenje i učenje PROFIL postaje prepoznatljiv u celom svetu. Više od 350 sotver licenci je prodato do sada. Korisnici iz preko 25 zemalja uspešno koriste PROFIL za projektovanje procesa i alata.

Contact:
UBECO GmbH
Baarstr. 121,
D-58636 Iserlohn,
Germany
Tel: +49-2371-9771-0,
Fax: +49-2371-45550
E-mail. info@ubeco.com
            http://www.ubeco.comEDOPS Solutions d.o.o. je srpska informatička kuća u privatnom vlasništvu, osnovana 2005. godine u Kragujevcu, sa osnovnom  poslovnom orijentacijom projektovanja i implementacije informacionih sistema prema poslovnim potrebama privrednih subjekata i drugih  organizacija i ustanova. Svi zaposleni su visokoškolski obrazovani, poseduju više od 40 inženjer-godina na razvoju i  implementaciji  informacionih sistema u oblasti arhiviranja podataka, programiranju CAD programskih paketa i GIS sistema na teritoriji EU, SAD-a i Srbije.
Poseduju mrežu partnerskih firmi koje vrše distribuciju njihovih rešenja na tržištima Srbije, Crne Gore i Slovenije. EDOPS Solutions je konsultant BAS Program Srbija Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj . U upravljanju preduzećem primenjuje se sistem upravljanja kvalitetom utemeljen na zahtevima sistema kvaliteta ISO 9001:2000.
Usmerenost na potrebe kupca i zadovoljstvo kupca izvršenim poslom su najvažnije vrednosti prema kojima EDOPS Solutions d.o.o. meri i određuje svoju ukupnu uspešnost. Ciljevi preduzeća su da korisnik dobije vrhunsko programsko rešenje. EDOPS-ova programska rešenja ubrzavaju svakodnevni rad i nude podatke i dokumente koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka i na taj način se osigura prednost nad konkurencijom.

Contact:
EDOPS Solutions Ltd.
Queen Maria Boulevard, 62M
34 000 Kragujevac
Phone/fax: 034/ 304-403, 034/304-404
E-mail: info@edops.com
            www.edops.com

 


   
Prodaja i razvoj
softvera
  Renishaw proizvodi   Škola engleskog


SIMOD 2008 | All rights reserved