Probanje

O Simufact-u
  11 razloga za
  Simufact.forming
  Simufact.project
  Simufact.joining
  Simufact.welding
  Simufact.material
  Licenciranje

Probanje O AutoFormu
  Zašto AutoForm?
  Feasibility
  Bidding/Planning
  Tooling/Tryout
  Robustness
  PartDesigner
  OneStep
  Nest
  DieDesigner
  Incremental
  Compensator
  Trim
  CATIA V5

Probanje
O PROFILU
  Zašto PROFIL?
  Projektovanje
  Naponska PSA analiza

Probanje  Document Office

SIMUFACT ( Simulating Manufacturing) je familija softverskih rešenja razvijenih na modularnom principu, namenjenih stručnjacima u industriji, ali u isto vreme dovoljno fleksibilnih i moćnih za iskusne inženjere i istraživače sa teorijskim predznanjima. On omogućava virtuelni prikaz sofisticirane fizike složenih proizvodnih procesa na kompjuteru, tako da korisnik može videti i prepoznati realne situacije iz proizvodnje.

Dostignut je najviši zahtev standarda u pogledu lakoće obučavanja kadrova, svakodnevnog korišćenja, ne složenijeg nego prosečnog CAD sisitema. Moderan, intuitivan korisnički interfejz za MS Windows omogućava brzu familijarizaciju sa celim sistemom, a visoko-procentna verifikacija rezultata simulacije u proizvodnji, ocećaj sigurnosti i pouzdanosti rešenja. Zadovoljstvo korisnika širom sveta potvrda je kvaliteta.

SIMUFACT je moćan alat u rukama stručnjaka koji se bave projektovanjem proizvoda i procesa, tehnologijom, konstrukcijom, koji vodi boljem razumevanju procesa, prevenciji defekata i otkaza u proizvodnji, poboljšanom kvalitetu proizvoda. Optimizirani procesi – zajedno sa dostignutim visokim kvalitetom proizvoda – u nakraćem vremenu, su rešenje za mnoštvo izazova za naše korisnike, na internacionalnom konkurentskom tržištu.

Lider u CAE (Computer Aided Engineering) softverskim rešenima u svetu MSC.Software je strateški partner Simufact Engineering GmbH. Njihove moćne nelinerane solver tehnologije MSC.MARC i MSC.Dytran su u srži Simufact modularnih rešenja.

 

SIMUFACT okruženje

 Pod okriljem SIMUFACT softverskog rešenja nude se različiti aplikativni moduli za široku raznolikost proizvodnih oblasti: zapreminsko deformisanje, oblikovanje lima, mehaničko spajanje, kao i zavarivanje. Sastavni deo familije Simufact proizvoda je i Sistem za upravljanje podacima i projektima simulacija. Ono što je standard danas za CAD okruženje, postaće standard i za profesionalno okruženje softvera za simulaciju procesa.

Simufact modularni sistem može se podešavati u skladu sa vašim individualnim potrebama. Funkcionalnost svakog modula je prilagodljiva vašim spečifičnim zahtevima, uz dodatne aplikacije i minimalne troškove.

Simufact

- brosura Simufact
- flajer Simufact
- flajer Simufact 2
- graficki interfejs
- hladno deformisanje
- hladno deformisanje 2
- inkrementalno deform.
- brosura Simufact forming
- brosura Simufact project
- Simufact 2
- Simufact forming 8.1
- Simufact worldwide